Advertisement

Agrael reaguje na Nového James Bonda 007! - NO TIME TO DIE! - Zklamání?

Agrael reaguje na Nového James Bonda 007! - NO TIME TO DIE! - Zklamání? Připravil jsem si pro Vás Sestřih, jak Agrael reaguje na nového James Bonda 007! - NO TIME TO DIE! - Zklamání?

Agrael reagoval na - NO TIME TO DIE Trailer!



James Bond 007

In No Time To Die, Bond has left active service and is enjoying a tranquil life in Jamaica. His peace is short-lived when his old friend Felix Leiter from the CIA turns up asking for help. The mission to rescue a kidnapped scientist turns out to be far more treacherous than expected, leading Bond onto the trail of a mysterious villain armed with dangerous new technology.

In cinemas April 2020

Agrael reagoval na spoustu věcí..

Agrael dělal rozbor traileru a také s diváky přemýšlel, kdo bude další James Bond 007!..

Historie nešetří toho, kdo si hraje na boha.‘ Bondovka Není čas zemřít představuje akcí nabitou ukázku

Daniel Craig naposledy jako James Bond. Agent 007 v ukázce na dlouho očekávaný film Není čas zemřít (No Time to Die) skáče z viaduktu, dělá kaskadérské kusy s motorkou nebo střílí z kulometů ve svém Aston Martinu. Snímek zamíří do českých kin 8. dubna.

O konkrétním ději se stále spekuluje. Příběh by se ale mohl točit okolo zrady Madeleine Swannové (Léa Seydouxová) a jejím napojení na nového padoucha Safina (Rami Malek).

Bondovku Není čas zemřít měl původně režírovat Danny Boyle (Trainspotting, Milionář z chatrče), ale kvůli tvůrčím neshodám od projektu odstoupil. Novým režisérem se staly Cary Fukunaga (Jana Eyrová, Bestie bez vlasti).

V nové bondovce si kromě Daniela Craiga a Ramiho Maleka zahrají Lashana Lynchová či Ana de Armasová, ve svých dřívějších rolích vystoupí Ralph Fiennes, Léa Seydouxová, Naomie Harrisová, Rory Kinnear a Jeffrey Wright.

Film se natáčel v ulicích Londýna, na Jamajce, v Norsku a Itálii.

ZDROJ -

Bond 25 (No Time to Die)
2020 ‧ Mysteriózní film/Thriller

Není čas zemřít je název připravovaného americko-britského filmu. Jedná se o dvacátý pátý film o fiktivním agentu Jamesi Bondovi. Produkční společností je EON Productions, scenáristou Neal Purvis a Robert Wade a v hlavní roli jakožto James Bond se objeví Daniel Craig. Ten hraje Jamese Bonda po páté a naposledy.

Datum uvedení: 3. dubna 2020 (Irsko)

Režisér: Cary Fukunaga

Rozpočet: $250 million

Hudba: Dan Romer

Scénář: Phoebe Waller-Bridge, Scott Z. Burns, Robert Wade, Neal Purvis

BONUS - Agraelovo MEGA Štěstí v GTA San Andreas!

Doufám že se Vám to bude líbit.

Přeji příjemnou zábavu.

Záznam Streamu -

Outro Song -

Email - wartamer.youtube@seznam.cz

Odkaz na streamera -





Můžete mu zanechat Follow nebo Subscribe, určitě bude moc rád.

FanPage

Facebook Agraela -

Facebook můj -

PC Setup -

Ultra Graphics Settings on GTX 1070 (Gainward)
CPU: Intel Xeon E3-1231v3
RAM: 16GB Ram [Crucial Ballistix Sport 8GB (4x4GB) DDR3 1600 CL9]

Můžete mě podpořit -

Pokud se vám video líbilo dejte LIKE nebo napište do komentářů :)

Agrael reaguje na Nového James Bonda 007! - NO TIME TO DIE! - Zklamání?,Agrael reaguje na Nového James Bonda 007,NO TIME TO DIE,NO TIME TO DIE Trailer,Český Trailer NO TIME TO DIE,Nová bondovka,James Bond,James Bond 007,007,Agraelova Reakce na nového James Bonda 007,Bond 25 (No Time to Die),Bond 25,Není čas zemřít,Daniel Craig,Daniel Craig James Bond 007 No Time To Die,Naomie Harrisová,Agraelus,2020 ‧ Mysteriózní film/Thriller,NO TIME TO DIE 2020,Czech,CZ,SK,

Post a Comment

0 Comments