Advertisement

Mesaje compromitatoare in telefonul lui Livian cu privire la Ella? Ligi, in conflict cu Mary!

Mesaje compromitatoare in telefonul lui Livian cu privire la Ella? Ligi, in conflict cu Mary! Mesaje compromitatoare in telefonul lui Livian cu privire la Ella? Ella: "Vezi ca ma dezamagesti cam mult si nu-mi place treaba asta!" | Ligi, in conflict cu Mary! Ce s-a intamplat intre cele doua fete!
Un nou reality show în care 7 fete și 7 băieți ce nu se cunosc își caută dragostea adevărată. Emisiunea în care concurenții își petrec 8 ore în case alăturate și vin laolaltă pentru a se cunoaște mai bine, iar iubirea adevărată este răsplătită cu 1500 euro cu ajutorul publicului, este prezentată de Andreea Mantea. Concursul are o singură regulă: "Fetele și băieții nu se pot vedea câtă vreme nu sunt filmați".




Puterea dragostei (19.08.2019),Andreea pune tunurile pe Bianca!,BOMBA!,Andreea vrea sa faca cuplu cu Jador!?,Bianca vs Andreea,cuvinte acide din ambele directii!,Mesaje compromitatoare in telefonul lui Livian cu privire la Ella?,Ligi,in conflict cu Mary!,Ce s-a intamplat intre cele doua fete!,Vezi ca ma dezamagesti cam mult si nu-mi place treaba asta,

Post a Comment

0 Comments