Advertisement

#109 Najprostszy Stół./How do you make the simplest and also a handful and folded frame to the table

#109 Najprostszy Stół./How do you make the simplest and also a handful and folded frame to the table How do you make the simplest and also a handful, and folded rame to the table? Look carefully at the video. The frame is mounted to the table top using brackets and the legs are removed for transport if necessary.
Related topics:






Jak zrobic najprostszą a jednoczesnie poreczna i skladana rame do stolu? Patrz uwaznie na video. Rama jest montowana do blatu stolu za pomoca uchwytow a nogi sa odejmowane do transportu jesli jest taka koniecznosc.Ten element jest oczywiscie tylko tzw.mockup lub sample dlatego debowa poprzeczke ramy tylko przykrecilem na wkrety. Normalnie nalezy to posmarowac klejem i skleic a nastepnie skrecic wkretami. !!!
Pokrewne tematy:






Как сделать самый простой. Посмотри внимательно на видео. Каркас крепится к столешнице с помощью кронштейнов, а при необходимости ножки снимаются для транспортировки.

Woodworking,/Stolarstwo/tips/porady/DIY/DiD/Nauka/wiedza/,listwy drewniane,listwy wykończeniowe,Listwy cokołowe,listwy przypodłogowe,opaski sufitowe,Tynk,malowanie,farby,glazura,terrakota,kleje,fundament,elektryka,hydraulika,płytki,garaż,деревянные рейки,отделочные полосы,плинтусы,потолочные ленты,штукатурка,покраска,краски,глазурь,терракота,клеи,фундамент,электрика,сантехника,гараж,

Post a Comment

0 Comments